Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gică hagi premieră kira hagi
Categorie: Actual
  • Kira Hagi a urcat, serile trecute, pe scena Teatrului Național București, pentru premiera noului ei spectacol, „Sistemul Perfect”.
  • Mândru de fiica lui, Gheorghe Hagi a ajuns și el pe scenă, la final, pentru a o felicita în fața tuturor spectatorilor.

De la premieră nu puteau lipsi Gică și Marilena Hagi. Sub ochii părinților ei, Kira a intrat pe scenă fericită că are șansa să joace alături de numeroși actori consacrați: Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Silviu Biriș, Ovidiu Cuncea și Cosmin Vijeu.

„Pe scena “Sistemul Perfect”, inima mi-a bătut în ritm cu aplauzele și râsetele din sală! Alături de nume consacrate ale teatrului, am trăit o seară de neuitat. Mulțumiri adânci colegilor, familiei și prietenilor care au fost lumina mea în sală. Mă înclin în fața tuturor!”, a scris Kira Hagi pe Instagram.

La finalul spectacolului, Gică Hagi a urcat pe scenă, și-a îmbrățișat fiica și i-a oferit un buchet de flori.

„Sistemul Perfect” este o adaptare teatrală după piesa „Sistemul Ribadier”, o comedie în trei acte a cărei temă principală este planul unui soţ de a scăpa din casa conjugală, hipnotizându-şi soția. 

Citiți și: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU „TOMA CARAGIU”, VICTIMĂ A OUG PENTRU REDUCEREA CHELTUIELILOR BUGETARE

Foto: Sorin Mărcuş, Rock House Events

Back To Top