Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Volosevici
Categorie: Actual
  • Un eveniment pentru copii, organizat de Consiliul Județean și derulat la finalul săptămânii trecute, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, a aprins spiritele în administrația locală.
  • Aproape imediat, la CSM Ploiești – clubul sportiv care administrează arena – au început demiterile și revocările din funcție.

Anunțul oficial cu privire la schimbările la produse la CSM Ploiești a venit din partea Primăriei, sub forma unui scurt comunicat transmis marți dimineață: “Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus revocarea din funcție a directorului general al Clubului Sportiv Municipal Ploiești, doamna Mirela Limboșeanu, precum și detașarea directorului adjunct al acestei instituții, domnul Lucian Rădulescu, pe funcția de director adjunct al Administrației Parcului Memorial “Constantin Stere” Ploiești.”

Pe aceeași cale, reprezentanții administrației locale au mai anunțat că “primarul Andrei Volosevici a solicitat, spre verificare, toate documentele cu privire la funcționarea restaurantului din incinta Hipodromului Ploiești, obiectiv aflat în administrarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești”.

Acesta ar fi fost, însă, doar vârful iceberg-ului, pentru că la nivelul Clubului Sportiv Municipal se întâmplau și alte lucruri. Mirela Limboșeanu, tocmai revocată din funcție, ar fi dat afară, la rândul ei, cinci oameni din CSM, unii fiind apropiați de-ai edilului. Printre aceștia s-ar număra și Valeriu Răchită.

Furios că sportivii de la CSM sunt premiați

Alte surse susțin că demersurile ar fi fost făcute, însă, înainte ca primarul să anunțe decizia referitoare la Mirela Limboșeanu. Cert este că aceste mișcări de personal la nivelul CSM Ploiești s-au petrecut la doar o zi după ce Andrei Volosevici a sugerat, într-o declarație de presă, că stadionul „Ilie Oană”, aflat în administrarea Clubului Sportiv Municipal, ar fi fost închiriat fără forme legale pentru un eveniment organizat de Consiliul Județean în weekend. Arena a găzduit, sâmbătă, o acțiune CJ – AJF Prahova, în cadrul căreia au fost premiați câteva sute de copii și juniori de la echipe de fotbal din județ, printre care și sportivi de la CSM Ploiești.

Citește și CONDUCEREA CSM PLOIEȘTI, "DECAPITATĂ" DE VOLOSEVICI

Back To Top