Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

zile libere in plus 2024
Categorie: Actual
  • Guvernul pune la punct calendarul liberelor de anul viitor.
  • Românii vor avea minivacanțe de patru, respectiv cinci zile, la mijlocul lunii august și de Crăciun.

Un proiect publicat în transperanță decizională de Ministerul Muncii prevede ca, anul viitor, 16 august și 27 decembrie să fie zile libere, pentru a crea punți între sărbătorile legale și weekend-urile care urmează.

"Zilele de 16 august și 27 decembrie 2024 sunt declarate zile libere nelucrătoare, conform prevederilor art.139 alin.(1) din Legea nr.53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru a asigura o utilizare eficientă a duratei timpului de muncă, dar şi pentru a crea personalului instituţiilor și autorităților publice timp liber pentru recuperarea capacității de muncă, se propune ca zilele de 16 august și 27 decembrie 2024 să fie declarate zile libere, întrucât acestea se situează între zilele nelucrătoare de sărbătoare legală și perioadele de repaus săptămânal, conform legii", se arată în nota de fundamentare care însoțește proiectul aflat în consultare publică.

Anul viitor, cele două date pică în zile de vineri. Propunerea este ca acestea să fie recuperate, prin prelungirea programului de lucru, până la data de 30 august 2024, respectiv 31 ianuarie 2025.

Citiți și: CU PRIMA DE CARIERĂ DIDACTICĂ, DASCĂLII ÎȘI POT CUMPĂRA INCLUSIV TELEFOANE ȘI CEASURI INTELIGENTE

Nu se vor bucura de aceste weekend-uri prelungite angajații a căror activitate nu poate fi întreruptă din cauza caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii, dar nici magistrați și celelalte categorii de personal din cadrul  instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în zilele de 16 august și 27 decembrie 2024.

 

Back To Top