Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Cyber
Categorie: Actual
  • Președintele Partidului România în Acțiune, Mihai Apostolache, atrage atenția autorităților locale și naționale asupra activității inovatoare a unei companii ploieștene.
  • Recent, compania Cyber Swarm a fost vizitată de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

„Ignorată de autoritățile locale și naționale, compania ploieșteană Cyber Swarm, condusă de Mihai Raneti, a fost vizitata de Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO. Mircea Geoană este și președintele Board-ului pentru inovare din cadrul NATO.

Cyber Swarm este o companie care sfidează așteptările, dezvoltând tehnologii AI de ultimă generație în orașul Ploiești. Cu o echipă performantă de ingineri și specialiști, cu un portofoliu care include tehnologii brevetate și în curs de brevetare, CyberSwarm este o companie inovatoare, care are potențialul să schimbe modul în care înțelegem și construim inteligența artificială”, a transmis Mihai APostolache, președintele Partidului România în Acțiune.

Citește și ALERTĂ DE CĂLĂTORIE PENTRU BULGARIA. NOUĂ LUNI DE RESTRICȚII PE TRASEUL RUSE - SOFIA

Back To Top