Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pensionare femei copii
Categorie: Actual
  • Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a prezentat modificările legislative care le vizează pe mame.
  • Vârsta de pensionare va fi redusă cu șase luni pentru creșterea fiecărui copil, iar concediul maternal va fi considerat stagiu contributiv.

Modificările privind vârsta de pensionare pentru femeile care cresc copii au fost detaliate de ministrul Muncii, în contextul dezbaterilor despre noua legii a pensiilor.

„Sunt două elemente noi în noua lege foarte importante amândouă. Primul dintre ele, perioada de creştere a copilului, concediul maternal este considerat stagiu contributiv. Fie ca acest concediu este acordat mamei sau tatăl este perioadă contributivă, ceea ce este foarte important, fiindcă nu pedepsim mamele pentru perioada în care au stat cu copiii. Cel de-al doilea element foarte important este cel cu privire la reducerea vârstei de pensionare. O mamă care creşte un copil până la vârsta de 16 ani sau adoptă un copil sau are un copil adoptat de care se ocupă până la 14 ani va avea o reducere a vârstei de pensionare cu şase luni pentru fiecare copil. Cu alte cuvinte, dacă ai un copil pe care tu l-ai crescut, vei avea o reducere a vârstei de pensionare cu şase luni, dacă ai doi copii pe care-i creşti o reducere a vârstei de pensionare cu un an şi aşa mai departe, până la un număr de şapte copii pentru care vei avea o reducere de trei ani şi şase luni la vârsta de pensionare”, a afirmat Simona Bucura-Oprescu, la Antena 3 CNN.

Citiți și: ALOCAȚIILE PENTRU COPII CRESC DE LA 1 IANUARIE 2024. CÂT VA ACORDA STATUL ÎN PLUS PENTRU FIECARE MINOR

 

 

Back To Top