Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bacalaureat-scrisCele mai slabe rezultate de la bacalaureat le-au avut elevii de la cursurile de seral şi fără frecvenţă. Vezi aici liceele din Prahova care au obţinut cele mai bune şi cele mai slabe procente de promovabilitate la balacaureat.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Prahova, procentul de promovabilitate de la prima sesiune a bacalaureatului din acest an a fost de 45.49%. „În ceea ce priveşte elevii de la cursurile de zi, promovabilitatea a fost de 49%, la seral de 10,11%, la fără frecvenţă de 10%, iar candidaţii de la frecvenţă redusă au avut o promovabilitate de numai 7,34%”, ne-a declarat Horia Toma, inspector şcolar general din cadrul ISJ Prahova.

În judeţ, numai opt licee au obţinut o promovabilitate de peste 90%. Pe primul loc în topul liceelor cu cele mai bune rezultate, potrivit inspectorilor şcolari, se menţine Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” cu o promovabilitate de 97,73%, urmat de Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” Breaza, cu 96,74% procent de reuşită la bacalaureat. Colegiul Naţional „Jean Monnet” se situează pe locul al treilea în judeţ, cu 96,23%, urmat de Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” care a obţinut 96,04% promovabilitate la acest examen. Colegiul Naţional „I.L. Caragiale” procentul de reuşită a fost de 95,60%, urmat de Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” din Câmpina, cu 93,01%. Liceul de Artă „Carmen Sylva” se situează la înălţime şi în acest an, cu 92,94% promovabilitate, urmat de Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” din Ploieşti, cu 90% procent de reuşită la bacalaureat.

„Cele mai slabe rezultate, cu procente de promovabilitate sub 8%, sunt Grupul Şcolar Filipeştii Pădure, cu zero promovabilitate la bacalaureat, Liceul particular Şansa cu 4,55%, Colegiul Agricol Valea Călugărească unde s-a obţinut numai 7,14% promovabilitate. La Grupul Şcolar Agricol din Bărcăneşti a fost promovabilitate de 7,65%, iar la Grupul Şcolar de Transporturi Ploieşti rata de reuşită la bacalaureat este de 7,69%. Rezultate destul de slabe au fost şi la Grupul Şcolar de Construcţii de Maşini Câmpina, cu promovabilitate de 7,94%”, ne-a mai precizat inspectorul şcolar general Horia Toma.

Back To Top