Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mașina contraventie brașov
Categorie: Actual
  • Autoritățile din Brașov au anunțat că au ridicat, de pe domeniul public, 146 de autovehicule staționate neregulamentar.
  • Printre acestea s-a aflat și Audi-ul unul prahovean, parcat pe două treceri de pietoni în același timp! 

O vizită în Brașov l-a costat, pe un prahovean, mai mult decât planificase. Ideea de a parca mașina pe două treceri de pietoni s-a dovedit una care aproape i-a lăsat fără replică pe polițiștii locali. Spunem "aproape" întrucât, după ce au constatat fapta, aceștia au chemat echipa de "Ridicări" și au eliberat zona. Întreaga operațiune îl costă pe contravenient câteva sute de lei: sancțiunea și tariful pentru ridicarea vehiculului.

"Poliția Locală și operatorul care asigură serviciul de ridicare a autoturismelor staționate neregulamentar continuă intervențiile pentru creșterea siguranței pietonale și rutiere prin ridicarea autoturismelor care staționează pe treceri de pietoni, blochează vizibilitatea în intersecții, circulația pe trotuare, benzile de circulație (mai ales acolo unde există o singură bandă pe sens, delimitată cu linie continuă de banda de pe sensul opus).

Pe lângă centrul istoric, alte zone în care s-au constatat încălcări ale prevederilor legale privind staționarea autovehiculelor sunt: Astra – zona Carpaților, zona Avram Iancu – Mihai Viteazu și Bartolomeu.

Staționarea pe trecerea de pietoni (o mașină staționa chiar pe direcția de traversare a pietonilor, alta bloca două treceri de pietoni în același timp), blocarea trotuarului în totalitate sau a vizibilității în intersecție, blocarea unui sens de circulație, pe o stradă în pantă, în condițiile în care între sensuri era linie continuă, iar mașinile care urcau erau obligate să depășească această linie continuă, iată doar câteva dintre contravențiile constatate de polițiștii locali.

Polițiștii au dispus ridicarea autovehiculelor aflate în aceste situații și sancționarea celor care au încălcat prevederile legale. În cazul a 146 de șoferi, autovehiculele au fost ridicate și transportate în zona special amenajată pentru depozitare, iar 8 șoferi au revenit la mașină înainte de demararea procedurii de ridicare, fiind sancționați doar pentru staționare, fără a mai plăti taxele de ridicare, transport și depozitare", au detaliat, astăzi, reprezentanții Primăriei Brașov.

Aceștia menționează că "recuperarea autovehiculelor se va face după plata unei taxe de minim 985 de lei, valabilă pentru primele 12 ore de la momentul ridicării. Conform regulamentului, tarifele pe care le vor plăti cei care parchează neregulamentar sunt:

  •   625 de lei pentru ridicarea autovehiculului;
  •   260 de lei pentru transportul acestuia la zona de depozitare;
  •   200 de lei/24 h/vehicul taxa de depozitare.

Telefonul de contact al operatorului Tetkron SRL, în cadrul dispeceratului non-stop, este 0770-369.369".

Citiți și: JANDARMII AU CONFISCAT MAȘINA UNUI BĂRBAT PRINS ARUNCÂND SACI PLINI CU DEȘEURI, LA MARGINEA ORAȘULUI PLOPENI

Foto: Primăria Brașov

 

 

Back To Top