Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Filarmonica
Categorie: Actual
  • Măsurile de austeritate impuse la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești au condus la afectarea programului de spectacole, inclusiv a evenimentelor festive de sfârșit de an.
  • „Nu fac decât să submineze un pilon de bază al oricărei societăți civilizate”, consideră Partidul România în Acțiune.

„Ne cerem iertare în fața dumneavoastră deoarece, independent de voința noastră, nu vom reuși să ne respectăm angajamentele luate față de publicul nostru și nu în ultimul rând față de invitații noștri. Vor fi afectate spectacolele programate pentru perioada următoare, inclusiv evenimentele festive din luna decembrie. Vă promitem că vom căuta cele mai bune soluții prin care dumneavoastră să aveți cel mai puțin de suferit în această perioadă și sperăm că veți rămâne alături de noi”, se arată în mesajul colectivului de la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.

„Este inadmisibil ca într-un moment în care ar trebui să investim în educație și cultură, să asistăm la o diminuare a resurselor dedicate acestor sectoare esențiale. Aceasta reflectă o viziune îngustă asupra dezvoltării și progresului național. Fără cultură, un om și o națiune își pierd identitatea, ceea ce este extrem de grav”, a declarat Iuliu Dan, președintele organizației Prahova a Partidului România în Acțiune. „Ne propunem să intensificăm eforturile pentru a aduce la lumină aceste probleme și să promovăm inițiative care vor asigura un viitor mai bun pentru România prin investiții adecvate în cultură și educație. Această abordare subliniază angajamentul partidului pentru promovarea unei societăți în care aceste domenii trebuie să fie cu adevărat priorități naționale”, a conchis Iuliu Dan.

Citește și FILARMONICA PLOIEȘTI ANUNȚĂ MODIFICAREA SAU ANULAREA UNOR EVENIMENTE DIN PERIOADA URMĂTOARE

Back To Top