Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cursuri on-line academia de poliție
Categorie: Actual
  • Conducerea Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" a anunțat că, de săptămâna viitoare, instituția va organiza cursuri on-line, măsură care va fi menținută timp de câteva săptămâni. 
  • Decizia a fost luată după numeroase cazuri de toxiinfecție alimentară  înregistrate în rândul studenților, dar sub pretextul urgentării lucrărilor de reabilitare și modernizare a spațiilor.
  • Acum o săptămână, Sindicatul Europol a publicat și imagini cu mâncarea stricată care ar fi fost oferită tinerilor.

Studenţii de la Academia de Poliție vor face cursuri on-line până la Crăciun, pentru "urgentarea activităţilor de reabilitare şi modernizare a spaţiilor sediului central" al instituţiei de învăţământ. 

"Cu paşi rapizi ne îndreptăm spre finalizarea lucrărilor ce vizează reabilitatea Academiei de Poliţiei «Al. I. Cuza», sens în care conducerea instituţiei noastre, cu aprobarea Senatului Universitar, a luat decizia desfăşurării activităţilor didactice în mod sincron în perioada 27.11.2023 – 22.12.2023 pentru Facultatea de Poliţie – PSU licenţă – cu frecvenţă, respectiv PSU Masterat profesional pentru formarea ofiţerilor de Poliţie «Ştiinţe penale în asigurarea ordinii şi siguranţei publice». În acest sens, se doreşte dinamizarea şi urgentarea activităţilor de reabilitare şi modernizare a spaţiilor sediului central al Academiei în vedere optimizării şi îmbunătăţirii substanţiale a condiţiilor de desfăşurare a întregului proces de învăţământ, şi nu numai, din Academia de Poliţie", se arată într-un comunicat dat publicităţii, sâmbătă, de Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza.

Citiți și: FOTO. SINDICATUL EUROPOL PUBLICĂ IMAGINI CU LARVE ÎN MÂNCAREA STUDENȚILOR DE LA ACADEMIA DE POLIȚIE. "ESTE A TREIA NOAPTE CÂND SUNT SOLICITATE ECHIPAJELE DE URGENȚĂ"

"După 10 zile în care am arătat condițiile insalubre, precare, periculoase, mizere, ce nu puteau fi comparate nici măcar cu cele din penitenciare, Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia de a trimite studenții acasă, cel puțin până după sărbătorile de iarnă.

Această decizie vine în contextul presiunii mediatice dar și a refuzului conducerii Academiei de a ne permite accesul zilnic, pentru a monitoriza condițiile în care studenții și angajații instituției de învățământ își desfășoară activitățile. Să nu uităm că nici până în acest moment, nu avem rezultatele probelor de laborator ca urmare a focarului de toxiinfecție alimentară.

Vă promitem că nu ne vom opri aici. Timp de un an, studenții și angajații Academiei au fost victimele unor incompetenți, împuterniciți/desemnați susținuți politic, plătiți cu salarii de “lucrări de excepție” majorate cu 50%, în timp ce firmele care au primit milioane de euro pentru modernizarea instituției au lucrat cu zilieri, în șantiere care încălcă normele legale, realizând lucrări de proastă calitate.

Faptul că timp de 10 zile, niciun oficial al Academiei nu a fost cel puțin cercetat disciplinar și nici nu li s-au încetat împuternicirile celor responsabili, demonstrează că interesele financiare sunt uriașe și nu puteau fi tolerate fără susținere de la vârful MAI.

Le mulțumim pe această cale studenților, părinților, cadrelor didactice și membrilor care ne-au sprijinit în demersul nostru de arăta ce se întâmplă în spatele porților închise din Academia de Poliție A. I. Cuza", a reacționat, la acest anunț, Sindicatul Europol.

Back To Top