Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Aricestii
Categorie: Actual

În ciuda faptului că au statut de comune, mai multe localități din România au venituri mai mari decât municipii și orașe mari, unele chiar reședințe de județ.

Conform unui studiu citat de HotNews, în clasamentul acestor comune întâlnim Chiajna (Ilfov), Florești (Cluj), Ghiroda (Timiș), Ștefănești (Ilfov), Miroslava (Iași), Giroc (Timiș) sau, pe locul șapte, Ariceștii Rahtivani (Prahova). Toate acestea au venituri proprii mai mari decât reședința județului Teleorman sau orașe turistice celebre cum e cazul Bușteniului sau Predealului. Chiar dacă au statut de comune, numeroase localități din țară au un buget mai mare decât cel al municipiilor reședință de județ. Pe ultimele locuri găsim localități din Mehedinți, Vaslui sau Teleorman , unde media veniturilor lunare ale Primăriei/cap de locuitor sunt de circa 40 de lei, de peste 20 de ori mai mici decât în cazul localităților bogate.

Citește și CONCORDIA: COPII AFLAȚI ÎN MEDII VULNERABILE DIN PLOIEȘTI ȘI ARICEȘTII RAHTIVANI AU FOST SPRIJINIȚI SĂ ÎȘI CONTINUE EDUCAȚIA

Back To Top