Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

stadion
Categorie: Actual
  • Scandalurile se țin lanț la CSM Ploiești. Un nou episod s-a petrecut luni, când mai mulți jucători de la Petrolul Ploiești ar fi fost scoși de pe gazonul stadionului Ilie Oană.
  • Este vorba despre cei care rataseră ședința de pregătire de dimineață, ce avusese loc pe o altă bază.
  • Conducerea CSM Ploiești urmează să facă declarații de presă referitoare la acest incident.

Conform gsp.ro, preparatorul fizic Carlos Mendez pregătise totul, pusese copete, jaloane și alte materiale pe teren. Antrenamentul n-a mai avut loc pentru că, susțin surse din cadrul echipei pentru sursa citată, „a venit Vivi Răchită și când i-a văzut, l-a informat pe directorul arenei, Irinel Burghelea, care i-a scos de pe teren. S-au dus și s-au pregătit la sală”. Incidentul a fost făcut public pe pagina de Facebook a Peluzei I "Ilie Oană", unde s-a postat un mesaj în care se preciza, referindu-se la Valeriu Răchită, că „gesticulând și fiind vehement, această entitate a interzis antrenamentul echipei noastre. Cu ce drept? În continuare ești «persona non-grata» pentru noi. Niciodată nu îți vei pune mâinile libidinoase pe clubul nostru. Ai fost, ești și vei rămâne un nimic".

„Invenții ale celor din galerie”

„Nu i-am oprit eu să facă antrenament. Sunt invenții ale celor din galerie, care mă tot atacă. Adevărul este altul. Sâmbătă, pe ploaie, a doua zi după meciul câștigat de Petrolul cu FC Botoșani, jucătorii nefolosiți sau cei care jucaseră mai puțin au avut un antrenament pe stadion. Au făcut târziu o hârtie, că vor intra doar pe marginea terenului, dar au făcut pe tot terenul. Iar azi, nici măcar n-au făcut respectivul document. Au transmis doar verbal că niște jucători vor face alergare pe marginea terenului. Dar ei erau la mijlocul gazonului și deja instalaseră materialele pe tot terenul. Normal că directorul Burghelea nu le-a dat acceptul să intre pe terenul de joc. Fiecare acțiune de pe stadion trebuie anunțată și aprobată, pentru că se contabilizează. Lumea nu știe, dar clubul privat ACS Petrolul 52 este ajutat din plin de Primărie. Și nu doar cu stadionul. Au o chirie preferențială, de numai 2.000 de euro pentru fiecare meci oficial jucat aici, pentru că este echipa orașului. Și cu toate astea, nu au achitat banii pentru partidele jucate aici de peste un an. Li s-au reeșalonat restanțele acestea. La fel e și cu contractul de cesiune a mărcilor și siglelor, care aparțin Primăriei Ploiești. Acum, în decembrie, se termină înțelegerea pe ultimii doi ani, însă ei n-au achitat nimic. Au o altă datorie de 288.000 de lei pe care, recent, Consiliul Local a acceptat să o amâne iar", a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, Vivi Răchită.

„Abia am fost numit în funcție”

„Nu domnul Răchită mi-a zis, ci domnul Cristian Nica, șeful bazei, m-a anunțat că cei de la Petrolul sunt pe teren. Apoi m-a sunat de la ei Claudiu Tudor, să-mi spună că sunt doar doi jucători și că vor face numai alergare pe marginea terenului, unde se încălzesc rezervele la meci. Le-am zis că pot să alerge acolo. Nu i-am trimis eu la sală. Eu abia am fost numit în funcție. Nu știu ce datorii are Petrolul la arenă. Dar la orice acțiune pe care o fac la stadion, trebuie să trimit documente la contabilitate, pentru că se plătește tot”, a declarat Irinel Burghelea, directorul CSM Ploiești.

Citește și SCANDAL LA CSM. „OAMENII CARE AU FOST DAȚI AFARĂ SUNT ÎNCĂ LA SERVICI?”

Back To Top