Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alerta viscol prahova
Categorie: Actual
  • ANM a emis, marți, noi avertizări meteo, anunțând că vântul va bate cu putere, în special în zonele montane.
  • În câteva județe a fost instituit deja cod portocaliu.

Alerta cod portocaliu de viscol vizează Carpații Meridionali și de Curbură, inclusiv partea de nord a județului Prahova. Aceasta este valabilă până la ora 23.00. 

cod portocaliu 28 noiembrieÎn zonele atenționate, la altitudini de peste 1700 m, vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 90...110 km/h, va ninge și va fi viscol, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

În toate zonele montane, până mâine dimineață, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 60...75 km/h, viscolind zăpada și reducând vizibilitatea. Intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de 45...50 km/h vor fi și în sudul Banatului, sud-vestul Transilvaniei și în estul Munteniei, mai anunță ANM.

Citiți și: 1 DECEMBRIE. AD LIBITUM VOICES, ADRIANA DEACONU ȘI GELU VOICU SĂRBĂTORESC ZIUA NAȚIONALĂ ALĂTURI DE SINĂIENI

Tot până mâine dimineață este sub alertă meteo și zona Dobrogei, unde vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55...60 km/h și izolat de peste 70 km/h pe litoral.

Back To Top