Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Autostrada Bucureștiului inaugurare
Categorie: Actual
  • Șoferii vor putea circula, din această după-amiază, pe A0 - Centura Capitalei.
  • Primii 10 kilometri din Autostrada Bucureștiului sunt gata cu șapte luni mai devreme decât termenul stabilit inițial.

Primul tronson din Autostrada Bucureștiului va fi dat în circulație miercuri, la ora 15.00.

"Se deschide circulația pe Lotul 2 al Autostrăzii de Centură București (A0) Nord între nodul rutier cu DN1 și nodul rutier cu A3 (Autostrada București – Ploiești)! Din cei 19 km finalizați se va circula momentan pe aproximativ 10 km, iar anul viitor, după asigurarea legăturii de Lotul 3, A0 Nord, circulația va fi posibilă la profil de autostradă între DN1 și DN2, pe 21 de km. Construcția efectivă a Lotului 2 al A0 Nord a început în luna august 2022 și a fost finalizată cu șapte luni mai devreme față de termenul contractual. Asocierea de firme românești SC SA&PE Construct SRL - SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL a avut la dispoziție 831,92 milioane de de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT)", a anunțat șeful CNAIR, cristian Pistol.

Citiți și: AUTOSTRADA BUCUREȘTIULUI. PRIMUL TRONSON CARE VA FI DESCHIS ESTE CEL ÎNTRE DN1 ȘI A3 - VIDEO LINK

"Comisia de recepție a finalizat procedura și a închis procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor, ceea ce permite darea în trafic a acestui tronson în condiții de siguranță, astăzi, începând cu ora 15.00", a anunțat, astăzi, și Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Acesta a publicat, AICI, și imagini de la un tur de verificare făcut pe noua șosea, cu numai câteva ore înainte de a fi dată în circulație.

Back To Top