Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

penitenciar nou ploiești berceni
Categorie: Actual
  • Două noi penitenciare, cu o capacitate de aproape 2.000 de locuri, vor fi construite în România, în următoarea perioadă.
  • Contractul de execuție pentru cel de la Unguriu (jud. Buzău) a fost semnat miercuri, iar pentru cel de la Berceni se lucrează la proiectare.
  • Investițiile vor fi realizate, în mare parte, dintr-un împrumut extern.

Începe construirea unui penitenciar cu 900 de locuri, în județul Buzău. "E o veste bună pe care cred că statul român trebuia să o dea după ani de zile în care nu a anunţat nicio investiţie relevantă în sistemul penitenciar. (...) Vorbim de 4 metri pentru fiecare persoană privată de libertate, mai mult practic decât standardele europene. Valoarea totală a investiţiei la momentul acesta ar fi aproximativ de 65 de milioane de euro”, a declarat ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu. Închisoarea 100 de locuri în regim deschis plus 800 în regim semideschis și este una dintre investițiile incluse într-un acordîncheiat de România şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei privind contractarea unui împrumut pentru proiectul "Monitorizarea infrastructurii judiciare din România". Acesta a fost semnat în 2019 şi aprobat prin lege în 2020, un alt obiectiv importat inclus fiind proiectul pentru un penitenciar de maximă siguranță la Berceni, în judeţul Prahova.

Peste 100 de milioane de euro pentru construirea viitorului penitenciar de lângă Ploiești

Astfel, din același împrumut vor fi asigurate fonduri pentru construirea, în comuna prahoveană Berceni, a unei închisori de maximă siguranță, cu o capacitate de 1.000 de locuri. În acest caz, contractul de proiectare și asistență tehnică, atribuit deja, are o valoare de 8 milioane de lei și termen de realizare în primaparte a anului 2025.

Din estimările de până acum, costurile pentru construirea penitenciarului de la Berceni s-ar ridica la peste 600 de milioane de lei, fără TVA.

Citiți și: LICITAȚII PENTRU CONCESIONAREA, PE MAI MULȚI ANI, A UNOR SPAȚII DE SERVICII ȘI PARCĂRI PE A3 BUCUREȘTI - PLOIEȘTI

Foto ilustrație

 

 

Back To Top