Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
pistol_1La data de 10.07.2012, Poliţia Oraşului Băicoi a fost sesizată telefonic de către lucrătorii unei ambulanţe cu privire la faptul că au nevoie de sprijin întrucât o persoană i-a agresat.
Un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Băicoi s-a deplasat la faţa locului unde a găsit un bărbat care se comporta violent şi avea un cuţit asupra sa. La vederea poliţiştilor, acesta s-a năpustit asupra echipajului încercând să lovească cu cuţitul un polişist. În acel moment, celalalt politist a intervenit în sprijinul colegului, trăgând un foc de armă în plan vertical după ce, în prealabil, efectuase somaţie legală. În final agresorul s-a retras, iar primul poliţist l-a deposedat pe acesta de cuţit fiind ajutat la imobilizare de colegul sau care în timp ce-l încătuşa pe agresor, a fost lovit de către acesta cu pumnul. În timpul încătuşării, oamenii legii au fost sprijiniţi de un bărbat, martor la incident.
Agresorul a fost condus la Postul de Poliţie Floreşti în vederea continuării cercetărilor.
Cercetările continuă sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpina sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri.
Totodată, la solicitarea procurorului, agresorul a fost internat la Spitalul de Neuro-Psihiatrie Voila.

Back To Top