Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proiect
Categorie: Actual
  • După ce ședința Consiliului Local Ploiești, convocată vineri, nu s-a putut ține din lipsă de cvorum, Primăria a transmis un comunicat în care a avertizat că municipiul riscă să piardă finanțări de aproximativ 25 de milioane de lei.
  • Sursele APH informează, însă, că perioada de implementare a fost prelungită, ceea ce dă peste cap calendarul prezentat de Primărie.

Aleșii locali ar fi trebuit să aprobe de fapt, astăzi, transmiterea solicitărilor de amânare a termenelor de finalizare pentru achiziția, din fonduri europene, mijloace de transport public - proiect derulat în mai multe orașe din țară -, respectiv pentru proiectul "Pietonizare și trafic controlat în zona centrală, inclusiv amenajare piste pentru biciclete pe traseele prioritare din planul de mobilitate, puncte bike-sharing, amenajare zone verzi, zone de odihnă, zonă spectacole, zonă comerț pentru evenimente, iluminat ornamental, wi-fi, inclusiv dotări si echipamente". „Prin absența consilierilor locali, de la lucrările ședinței extraordinare, Municipiul Ploiești riscă să piardă o finanțare importantă de aproximativ 25 de milioane de lei”, a acuzat, prin intermediul unui comunicat de presă, Primăriei Ploiești.

Până la sfârșitul lunii

De fapt, situația nu este atât de dramatică pe cât o prezintă Primăria Ploiești. Conform surselor APH, ADR Sud-Muntenia a prelungit perioada de implementare pentru proiectul “Pietonizare și trafic controlat în zona centrală” până pe 28 decembrie, iar recepția și plata documentației tehnico-economice de către beneficiar se poate realiza până pe 29 decembrie 2023, ceea ce înseamnă că există timp suficient pentru dezbaterea acestuia în cadrul Consiliului Local.

Citește și PLOIEȘTIUL VREA SĂ CEARĂ PRELUNGIREA TERMENULUI PENTRU FINALIZAREA A DOUĂ PROIECTE DIN FONDURI EUROPENE

Back To Top