Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

austria acord schengen românia
Categorie: Actual
  • Ministrul austriac de interne Gerhard Karner a anunțat luni, oficial, că Viena e dispusă să relaxeze veto-ul austriac la Schengen în cazul României și Bulgariei.
  • Primele măsuri de relaxare vor fi luate pe aeroporturi, dar vin la pachet și cu o serie de condiții impuse autoritățile austriece.

Anunțul referitor la noua poziție a Austriei față de intrarea României și Bulgariei în Schengen a fost făcut de ministrul de Interne, la două zile după o scurtă declarație în acest sens transmisă de premierul țării noastre, Marcel Ciolacu. Gerhard Karner a confirmat, într-un interviu pentru televiziunea publică “Ö1”, citat de g4media.ro, că va exista o relaxare a „Air Schengen” , adică intrarea liberă prin intermediul transportului aerian, dar totodată a solicitat o protecție mai strictă a frontierelor externe și terestre, precum și readmisia solicitanților de azil care vin în Austria prin România și Bulgaria.

„Acum este rândul Comisiei”, a transmis ministrul. Austria a cerut:

  • triplarea numărului de polițiști de frontieră și modernizarea tehnică a pazei de frontieră, în special la granițele bulgaro-turce și româno-sârbe
  • progrese în domeniul protecției frontierelor externe ale UE

Odată cu relaxarea avută în vedere acum, frontierele terestre și-ar păstra statutul actual. Bulgaria și România nu ar fi oficial membre Schengen. Ministrul de Interne a explicat, de asemenea, în interviul citat de g4media.ro, că solicitanții de azil din Afganistan și Siria, în special, ar trebui să fie transferați în România și Bulgaria „cu autobuzul, cu trenul, sub orice formă”. Karner a justificat cererea de control permanent la frontierele terestre prin „problema traficanților de migranți”. Din cele puțin peste 50.000 de cereri de azil în Austria, doar puțin sub 150 de migranți au trecut prin aeroporturi, a explicat ministrul de Interne.

Ministrul român al Afacerilor Interne este mandatat să negocieze cu Karner aspectele care țin de acordul Austriei pentru intrarea țării noastre în Schengen.

Citiți și: MARCEL CIOLACU: "AUSTRIA ŞI-A FLEXIBILIZAT POZIŢIA ÎN CEEA CE PRIVEŞTE SPAŢIUL SCHENGEN". MINISTRUL PREDOIU, MANDATAT SĂ CONTINUE NEGOCIERILE

Foto ilustrație

 

Back To Top