Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse01Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările privind conflictul petrecut la data de 5.07.2012 în Piaţa centrală a municipiului Ploieşti, soldat cu arestarea a trei persoane.
Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, a fost identificat O. IONUŢ, în vârstă de 20 ani, din Ploieşti, cercetat pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, înftacţiune comisă asupra lui M. Cornel, în vârstă de 20 ani.
De asemenea, sub conducerea procurorului de caz au fost continuate cercetările şi faţă de ceilalţi participanţi la scandal, astfel că O. Ionuţ, B. Decebal, de 23 ani şi B. Marian, de 30 ani, toţi din Ploieşti, au fost prezentaţi Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar pentru O. Ionuţ şi pentru comiterea, în concurs, a infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.
Propunerea a fost admisă de Tribunalul Prahova, care a emis pe numele celor trei mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 zile.
Cercetările se continuă sub conducerea procurorului de caz, în vederea stabilirii participaţiei şi a altor membrii din cele două familii implicate în scandal.

Back To Top