Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

violPoliţiştii din Filipeştii de Pădure au fost sesizaţi de către D. Elena, despre faptul că în noaptea de 15/16.07.2012, nepoata sa O. Dorina, de 19 ani, în timp ce se deplasa spre domiciliu a fost agresata şi violată de o persoană necunoscută pe câmpul ce desparte satul Filipeştii de Pădure de sat Minier.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor cercetări, a stabilit că tânăra se deplasa singură de la serviciu către domiciliul din satul Minieri, urmând un traseu care pe o porţiune de aproximativ un kilometru este izolat, neexistând locuinţe sau alte construcţii ci doar vegetaţie de prund. După ce a traversat albia pârîului Proviţa pe un pod de lemn, a fost acostată de către un bărbat care a prins-o de gură a trântit-o în apropierea drumului într-un stufăriş, după care a întreţinut cu ea relaţii sexuale. Urmare a faptei comise, victima a suferit mai multe leziuni la nivelul feţei şi corpului

În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat principalul suspect în persoana lui M. ROMICĂ, de 26 de ani, din comuna Filipeştii de Pădure, sat Minieri.

Împotriva acestuia a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de viol, ulterior M. Romică a fost prezentat Judecătoriei Câmpina, care a emis mandat de arestare preventivă.

Back To Top