Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia-echipaj-autoÎn ziua de 22.07.2012, ora 6.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Măgurele executând serviciul de patrulare în zona Halta C.F.R. Măgurele Sud l-a oprit pentru control pe D. Gabriel din Blejoi, care avea asupra sa un bagaj mai voluminos.
Procedând la controlul bagajului s-a constatat că acesta avea opt role din inox, patru litri de ulei hidraulic şi un recipient cu vaselină.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bunurile erau sustrase de la o societate comercială din Măgurele unde acesta era angajat ca paznic.
Bunurile au fost reţinute şi predate administratorului societăţii.
Prejudiciul cauzat societăţii este în valoare de 950 lei, fiind recuperat.
În cauză s-a întocmit dosarul penal pentru comiterea intracţiunii de furt calificat


Poliţiştii din Băicoi au oprit în trafic un autoturism condus de P. Dănuţ, în portbagaj fiind găsite 64 obiecte metalice, de formă discoidală, despre care acesta a declarat că sunt deşeuri metalice provenite de la societatea comercială unde îşi desfăşoară activitatea ca agent de pază.
În urma verificărilor efectuate, a rezultat că obiectele au fost sustrase de P. Dănuţ, dintr-o habă situată în curtea societăţii comerciale a cărei pază o asigura.
Obiectele metalice au fost ridicate şi predate societăţii păgubite, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.
Back To Top