Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Volosevici
Categorie: Actual
  • Deși ședința Consiliului Local Ploiești a debutat cu o cuvântare a preotului Ștefan Mușat, atmosfera a fost extrem de încinsă.
  • Discuțiile au fost purtate, deseori, pe un ton extrem de ridicat, iar jignirile nu au lipsit din discursurile celor care ar trebui să fie modele pentru cetățenii Ploieștiului.

Fostul consilier onorific al primarului Andrei Volosevici, Gerard Georgescu, s-a adresat consilierilor locali, solicitându-le să analizeze cu atenție bugetul Ploieștiului. „Am fost șase săptămâni lângă primarul Ploieștiului, dar nu am rezistat deoarece nu a vrut să facă bugetul pentru cetățeni. Veniturile sunt supraestimate și sunt duse fonduri financiare în zone unde sunt interese patrimoniale. Nu vreau să le detaliez aici”, a spus Georgescu. „Eu vreau să le detaliați, chiar vă rog”, a replicat primarul Andrei Volosevici.

„Domnul primar merită să se ducă la groapa de gunoi a istoriei”

Discuțiile au continuat, iar în momentul în care fostul consilier onorific a vorbit despre bugetul Clubului Sportiv Municipal, primarul Volosevici a intervenit adresându-se președintelui de ședință: „Să sesizeze în scris, i-am zis de data trecută că îl dau în judecată. Acest bufon trebuie să plece din această zonă”. „Acest bufon este un cetățean, domnule primar, nu este cazul să mă jigniți. Dumneavoastră intrați în divergențe cu niște fapte evidente”, a răspuns Gerard Georgescu. Replica primarului Volosevici nu a întârziat: „Dacă eu intru în divergențe cu faptele, înseamnă că dumneavoastră intrați în divergență cu inteligența”. „Dacă veți decide că acest om va mai putea fi în fruntea Primărieidin partea unui partid, și aici mă adresez și PSD-ului și PNL-ului, înseamnă că îi persiflați pe ploieșteni. Domnul primar merită să se ducă la groapa de gunoi a istoriei”, a încheiat Georgescu.

Citește și PRIMELE TRONSOANE DIN A7 PLOIEȘTI - BUZĂU AR TREBUI SĂ FIE GATA ÎN ACEST AN. MINISTRUL TRANSPORTURILOR MERGE, LUNI, PE ȘANTIERELE DIN PRAHOVA

Back To Top