Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

PNL
Categorie: Actual

UPDATE / „Românii își doresc liniște și stabilitate. Am avut în vedere to ce s-a întâmplat de la finalul anului 2021, când coaliția și-a asumat guvernarea și a derulat programul de guvernare și a trecut prin crize suprapuse. România a reușit să realizeze cea mai mare absorbție de fonduri europene, peste 95%. Datorită stabilității, România a atras investiții străine record. E pentru prima oară când România are o creștere economică bazată pe investiții. Veniturile la buget pe bază de investiții au fost mai mari decât veniturile bazate pe consum. Nu ne putem permite să fragilizăm stabilitatea țării pentru micile orgolii politice”, a declarat președintele PNL, Nicolae Ciucă

„Trebuie să facem deosebirea între a fi oameni politici și oameni de stat. Am dovedit că putem lua decizii în momente decisive. Prezența cea mai mare la alegeri e la locale. Faptul că am decis comasarea nu e împotriva democrației, dimpotrivă, e un vot în plus pentru democrație și pentru o reprezentare corectă în fața românilor. Am propus și o alianță electorală pentru alegerile europarlamentare. E evident că doar cele două mari partide se pot uni și pot face față valului extremist. Am sentimentul că am făcut ce e mai bine pentru țara mea, indiferent de costuri”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Conform mai multor surse politice, conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și participarea la alegerile europarlamentare pe liste comune.

Conducerea PSD a votat în unanimitate deciziile. Conducerea PNL a aprobat deciziile  cu 58 de voturi pentru, 5 împotrivă (Cîțu, Bolojan, Birta, Sighiartău, Ioan Turc), două abţineri (Buican și Nica).

Ce s-a stabilit

- Alegeri europarlamentare comasate cu alegerile locale pe 9 iunie;

- Liste comune PSD-PNL la alegerile europarlamentare;

- Candidaturi separate la locale, cu posibile liste comune în unele județe, pentru a crește șansele împotriva USR;

- Alegeri prezidențiale în septembrie;

- Alegeri parlamentare la termen, în decembrie.

Președinții PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, vor face anunțul public după ora 19.00.

Citește și PSD ȘI PNL AU DECIS STRATEGIA COMUNĂ PENTRU ALEGERI. „MAI MULT DE 60% DIN ROMÂNI DORESC COMASAREA”

Back To Top