Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

resuscitare pe pârtie sorica azuga
Categorie: Actual
  • Câțiva salvatori aflați în timpul liber și o echipă Salvamont Prahova au fost, astăzi, martorii unui miracol.
  • Un bărbat a fost resuscitat pur și simplu pe pârtie.

Potrivit informațiilor de până acum, victima care a fost la un pas să-și piardă viața astăzi, la Azuga, este un turist din Roșiorii de Vede care venise pe Valea Prahovei la schi. 

„Salvatorii montani aflați la Baza Salvamont din Azuga au fost anunțați că o persoană și-a pierdut starea de conștientă, la pârtia Sorica. Ajunși imediat la fața locului cu echipamentul de prim ajutor medical, unde erau deja prezenti doi paramedici SMURD si un medic rezident aflați în vacanță, salvatorii au constatat ca victima se afla in stop-cardio respirator și au început manevrele de resuscitare. Între timp, ținând cont de gravitatea cazului, Dispeceratul Judetean Salvamont Prahova a solicitat elicopterul de la POA Brasov.

După aplicarea protocolului de resuscitare, inclusiv administrarea a  4 șocuri cu ajutorul defibrilatorului aflat în dotarea echipei Salvamont, pacientul a fost readus la viață.

Ulterior, în sprijin a sosit și un echipaj de pe ambulanța SAJ.

Pacientul a fost predat cu semne vitale echipajului aero-medical IGAv - SMURD, care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Brașov.

Statisticile mondiale spun că procentul ca un pacient să fie scos dintr-un stop cardio-respirator este de sub 10%, de aceea putem spune că, astăzi, am contribuit în mod decisiv la o mică minune.

Acest cumul de întâmplări fericite, cu oameni bine pregătiți care au intervenit rapid și o colaborare foarte bună între instituții, a făcut ca viața acestui om de 44 de ani să nu se oprească aici!

Felicitări tuturor celor implicați! Multumim SMURD, SAJ si IGAv,  cu care colaboram excelent, în acest efort comun de a salva vieți!” au tranmis salvatorii din cadrul Salvamont Prahova.

Citiți și: ACCIDENT ÎN PĂDURE, ÎN ZONA AZUGA. UN LOCALNIC LE-A CERUT AJUTORUL SALVAMONTIȘTILOR

Foto: Salvamont Prahova

Back To Top