Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vot1Cele mai multe unităţi spitaliceşti din Prahova vor primi urna mobilă astfel încât pacienţii internaţi să-şi poată exprima dreptul la vot.

La Spitalul Municipal Ploieşti, urma mobilă a fost solicitată încă de vineri, paroximativ 100 de pacienţi internaţi exprimându-şi dorinţa de a vota. „Am chemat urna mobilă pentru 94 de persoane care au rămas internate, în acest weekend, în spitalul nostru. Vom afla cu exactitate câţi pacienţi au votat abia după ce se va încheia trecerea urnei prin spital”, ne-a declarat dr. Magdalena Mihalcea, managerul unităţii medicale.

Interesul pentru referendum este extrem de mare şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. „Aşteptăm sosirea urnei mobile în toate cele trei locaţii ale spitalului: Nord, Bunavestire, Boldescu şi Obor. Urmează să vină, în cel mai scurt timp, la locaţia Nord, pentru aproximativ 300 de pacienţi internaţi care şi-au exprimat dorinţa de a vota, chiar dacă se află pe patul de spital. Apreciez că numărul pacienţilor care vor vota depăşeşte 500”, ne-a precizat dr. Adrian Strâmbeanu, managerul Spitalului  Judeţean Ploieşti.

Back To Top