Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

caine-agresivO minoră în vârstă de 11 ani a fost muşcată de un câine comunitar, în timp ce se afla pe un câmp din apropierea Gării de Vest din Ploieşti.

La data de 30.07.2012, prin intermediul numărului unic de urgenţă “112” un ploieştean a reclamat faptul că în timp ce se afla pe un câmp din apropierea Gării de Vest, un copil a fost muşcat de un câine.

Poliţiştii Secţiei 3, care s-au deplasat la faţa locului, au identificat copilul respectiv, stabilind că este vorba despre o fată în vârstă de 11 ani, din categoria persoanelor fără adăpost, care locuieşte împreună cu rudele sale pe câmpul respectiv.

Minora fusese muşcată de antebraţul drept, de un câine comunitar, leziunile suferite impunând transportarea ei la spital pentru a primi îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Ploieşti în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, şi luării măsurilor legale.

Back To Top