Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ateliermodelaj_1Copiii cu deficienţe au o nouă şansă la distracţie în vacanţa de vară. Muzeul de Artă a organizat special un program pentru ei: „Arta înţeleasă prin simţuri”, program care are loc în fiecare zi de miercuri a săptămânii, pe toată durata vacanţei de vară.

Reprezentanţii muzeului îşi propun, prin acest program, să ajute copiii cu deficienţe să descopere un nou orizont al cunoaşterii, să îi înveţe ce înseamnă şi artele plastice, domeniu la care ei nu au foarte mare acces. Programul este structurat pe două tipuri de ateliere. „Ne axăm pe două tehnici, respectiv modelaj şi colaj, prin care cei mici descoperă diverse tablouri, dar o să introducem în program şi alte tehnici care să îi ajute pe cei care vin aici să cunoscă arta cât mai bine. La atelierul de modelaj, copiii lucrează în lut, iar la atelierul de colaj, copiii experimenteză materiale cu diverse texturi pe care le asociază cu anumite culori, apoi reconstituie, pe baza acestor texturi/culori anumit tablouri”, ne-a declarat Corina Stoian, muzeograf în cadrul Muzeului Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu Quintus”.

La programul este unul pilot, fiind organizat pentru prima oară la Muzeul de Artă din Ploieşti, în colaborare cu Filiala Prahova a Asociaţiei Nevăzătorilor. Activităţile se vor desfăşura până la 31 august, în fiecare zi de miercuri a săptămânii,  între orele 10.00 şi 13.00. Participarea este gratuită, iar cei mici vin cu însoţitorii.

Părinţii şi micuţii au răspuns entuziast programului. „Din fericire, răspunsul a fost pozitiv, chiar nu ne aşteptam. Au venit destui copii şi ne bucurăm să îi vedem feiricţi şi multumiţi de obiectele realizate chiar de ei”, a declarat, recent, Adriana Voinea, coordonatorul proiectului.

Back To Top