Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Primăria municipiului Ploiești a primit astăzi vizita de lucru a unei delegații formate din reprezentanți ai Greciei și Ciprului, sub egida Uniunii Elene din România.


Condusă de către Athanasios Houpisconsilier al primarului din orașul Aspropyrgos, cu care municipiul Ploiești este înfrățit, delegația străină a avut în componență, potrivit comunicatului oficial emis de municipalitatea ploieșteană, „importanți membri ai mediului academic elen și cipriot”.


De asemenea, oficialităților ploieștene li s-au alăturat Dragoș Gabriel Zisopol, deputat și președinte al Uniunii Elene din România, precum și Aurelian Gogulescu, președinte al Camerei de Comerț și Industrie Prahova.



Obiectivul principal al discuțiilor a constat, potrivit comunicatului, în „dezvoltarea relațiilor economice stabilite, deja, între municipiul Ploiești și orașe din Grecia, precum și inițierea unor demersuri, în acest sens, cu orașe din Cipru, prin identificarea unor puncte de interes comun”.
 
Se dorește de asemenea să se intensifice cooperarea în domeniul cultural și educațional, în special în sectorul universitar. În acest context, s-a semnat astăzi la Ploiești un Protocol de colaborare între rectorul Universității Petrol - Gaze Ploiești, prof. univ. dr. ing. Alin Diniță și reprezentanți ai universităților elene, respectiv Maria Tsakiri - profesor la Universitatea Politehnică Națională din Atena, și Georgios Hloupis - profesor la Universitatea Atica de Vest, directorul Laboratorului Științific pentru Sisteme de anduranță și infrastructură durabilă.


A fost subliniată, pe parcursul discuțiilor, întărirea relațiilor stabilite deja între municipiul Ploiești și orașele elene cu care acesta este înfrățit, precum și demararea procedurilor de lucru în vederea înfrățirii reședinței județului Prahova cu comunități similare din Cipru.
  
Municipalitatea precizează că, „în semn de apreciere pentru susținerea acestor demersuri de dezvoltare bilaterală”, edilul-șef al Ploieștiului, Andrei-Liviu Volosevici, a fost decorat de către reprezentanții Asociației AHEPA cu medalia aniversară.



 

Citește și: SCANDAL LA BOLDEȘTI SCĂENI. CONSILIERII LIBERALI ÎL ACUZĂ PE PRIMARUL CONSTANTIN BUCUROIU CĂ VREA SĂ RENUNȚE LA UN PROIECT EUROPEAN

 

Back To Top