Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

upg După prima sesiune de admitere la Universitatea Petrol Gaze din Ploieşti, au rămas libere sute de locuri libere. „Mai sunt 50 de locuri bugetate, fără taxă, şi 787 de locuri cu taxă. Până acum, sunt intraţi 806 studenţi pe locurile fără taxă şi 676 la cele cu taxă, la care mai adăugăm 14 locuri pentru elevii romi, zece pentru cei din Republica Moldova şi alte 32 de locuri pentru cetăţenii români din ţările Uniunii Europene”, ne-a declarat prof. Mihai Coloja, rector al Universităţii Petrol Gaze Ploieşti.

Taxa de înscriere pentru admitere este de 100 de lei pentru o singură specializare şi 80 de lei pentru celelalte specializări la care optează elevii. Taxa de studiu anuală este de 2900 de lei, plătibilă în patru rate a câte 725 de lei.

„A doua sesiune de înscriere va avea loc în perioada 5-9 septembrie, afişarea rezultatelor urmând a se realiza pe data de 10 septembrie. La o primă vedere, analizând notele de până acum, respectiv media de la bacalaureat pe baza căreia se realizează admiterea, se pare că, în acest an, vom avea studenţi mai buni, dar acest lucru se va vedea cu adevărat din toamnă, de când vor începe cursurile”, ne-a mai spus rectorul Universităţii ploieştene.
Back To Top