Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ambulanta-prahovaTemperaturile extrem de ridicate din ultima perioadă au dus la creşterea numărului de pacienţi cu stări febrile grave, susţin medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

În ultimele 24 de ore, numărul apelurilor la Ambulanţă, din partea pacienţilor cu stări febrile, s-a dublat. „Dacă până în această perioadă aveam în jur de 20 de solicitări zilnic, acum avem în jur de 40-45 de apeluri de urgenţă pentru stări febrile. Cauza, se pare, este consumul de băuturi reci şi foarte reci imediat după expunerea la soare sau expunerea mai îndelungată la căldură foarte mare”, ne-a declarat dr. Daniel Nicolae, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Cu toate că, în ultimele zile caniculare, nu au fost înregistrate cazuri de lipotimii din cauza temperaturilor excesive, numărul solicitărilor pentru ajutor medical de urgenţă s-a mărit în zona de sud a judeţului. „Ne menţinem la 300-310 apeluri zilnic, ceea ce înseamnă limite normale pentru aceste perioade, dar avem mai multe cazuri decât altădată din zonele Mizil şi Ciorani. Pe teren, sunt 26 de echipaje zilnic”, ne-a mai spus dr. Nicolae.

Back To Top