Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Consiliul
Categorie: Actual
  • Proiectul privind repartizarea cotei de 6% a generat un adevărat scandal în ședința Consiliului Județean Prahova.
  • În sală, pe lângă consilierii județeni, au fost prezenți primari PSD și PNL și parlamentarii Laura Moagher, Rodica Paraschiv, Grațiela Gavrilescu și Bogdan Toader.

Chiar la începutul discuțiilor, consilierul PSD Rareș Enescu a solicitat retragerea tuturor proiectelor de pe ordinea de zi, acuzând „partizanatul politic și încălcarea articolului nu știu care din Codul Penal”. „Sunteți în fața unei capcane. Ați fost convocați într-o ședință extraordinară de îndată pentru a aproba leduri, proiecte nebugetate, proiecte viitoare care au întâietate împotriva altor proiecte la fel de importante pentru comunitățile prahovene. Voi contesta această hotărâre și ea nu va produce efecte”, a intervenit prefectul Emil Drăgănescu.

Nemulțumiri și acuzații

Nemulțumirile primarilor PSD prezenți la ședință au fost legate de modul în care au fost repartizate fondurile. Discuțiile au fost purtate, minute în șir, pe un ton extrem de ridicat, acuzațiile nelipsind din discursurile consilierilor, primarilor sau parlamentarilor prezenți. Mai mulți primari au reclamat faptul că au de făcut plăți urgente pentru asigurarea cofinanțării în cadrul unor proiecte derulate din fonduri europene, dar nu au primit fondurile necesare. Printre reclamanți s-a numărat și primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, care a declarat că Ploieștiul ar primi doar 400.000 de lei din totalul de 65 de milioane de lei. „În 2022 am cerut ajutor să încălzesc orașul și am primit zero lei. A trebuit să ne împrumutăm de la o firmă privată ca să nu lăsăm orașul fără căldură de Sărbători”, a spus Volosevici înainte de a părăsi ședința. „Acest primar a pierdut sau nu a accesat 86 de milioane de euro fonduri europene pentru Ploiești”, a replicat vicepreședintele CJ Prahova, Cristian Apostol.

„În 2016, orașul Plopeni a fost văduvit de fonduri PNDL și m-am dus către fondurile europene. Cofinanțarea nu mi-a asigurat-o nici Consiliul Județean și nici Guvernul. Președintele CJ din acea vreme, domnul Bogdan Toader mi-a spus: „Tu ți-ai făcut proiectul, e treaba ta că duci 60% din proiect din bani publici”, a povestit Dragoș Niță, primarul orașului Plopeni. „Politic vorbind, șantajați și cumpărați primari cu această hotărâre”, a acuzat deputatul PSD Bogdan Toader. „Așa cum o localitate nu este condusă de primar ci de Consiliul Local, nici județul nu este condus de președinte ci de consilieri. Haideți să nu facem un circ politic. Dacă vrem să arătăm că ne interesează binele loclităților, haideți să nu mai pozăm că nu facem politică și facem administrație, dar ne batem pe ciolan, pe bani”, a spus și primarul orașului Băicoi, Marius Constantin

În cele din urmă, proiectul a fost aprobat cu votul a 19 consilieri județeni.

Citește și PNL PLOIEȘTI: „BURGHELEA A TRANSFORMAT CSM-UL ÎNTR-O AFACERE PRIVATĂ”

Back To Top