Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

HarryEliadRegizorul Harry Eliad, directorul Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti, a decedat în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 84 de ani, şi va fi înmormântat miercuri, de la ora 11.00, la cimitirul Filantropia din Bucureşti. A îndurat cu mult curaj o suferinţă ascunsă cu discreţie şi a rămas în sufletele spectatorilor una din figurile cele mai de seamă ale teatrului idiş mondial, precizează Mediafax.

Harry Eliad s-a născut pe 8 octombrie 1927, a fost, mai întâi, director al Teatrului de Stat din Ploieşti, după plecarea de-acolo a bunului său prieten Toma Caragiu. Din decembrie 1989, Harry Eliad a fost numit director al Teatrului Evreiesc de Stat (TES), pe care l-a condus până la sfârşit cu ştiinţă şi clarviziune şi, nu în ultimul rând, cu înţelegere pentru toţi actorii teatrului (Mediafax).

Colegii lui de la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti i-au adus un ultim omagiu şi şi-au exprimat public regretele pentru dispariţia marelui om de teatru:

„Teatrul Toma Caragiu Ploieşti îşi exprimă profundul regret pentru dispariţia apreciatului om de teatru Harry Eliad, un nume consacrat pentru teatrul ploieştean, al cărui regizor artistic a fost timp de peste 35 de ani, în perioada 1953-1988 realizând numeroase montări de succes atât la teatrul dramatic, cât mai ales la teatrul de revistă Majestic. În calitate de director, a condus şi a reuşit să menţină ridicat statutul teatrului ploieştean într-o perioadă de grele încercări (1984-1988).

Harry Eliad va rămâne, pentru totdeauna, în sufletul nostru, ca un profesionist de excepţie şi un minunat om. Condoleanţe familiei îndurerate.

Colectivul Teatrului Toma Caragiu Ploieşti”.

Back To Top