Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse3Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus reţinerea pentru 24 ore lui D. Petre, de 34 ani, din Ploieşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice şi favorizarea infractorului.
În sarcina acestuia s-a reţinut că în ziua de 05.07.2012 a participat în mod activ la un conflict în care au fost implicate mai multe persoane, precum şi faptul că a încercat să-l favorizeze pe un inculpat arestat în aceeaşi cauză.
Incidentul a avut loc în zona Halelor Centrale din Ploieşti între membrii a două familii din muncipiu, şi s-a soldat cu decesul unei persoane.
Pentru a favoriza un inculpat arestat în aceeaşi cauză, D. Petre a declarat iniţial că el este persoana care l-a lovit cu pumnul pe M. Cornel, care în urma loviturii a fost proiectat cu capul de astfalt şi a decedat ulterior la spital.
D. Petre urmează a fi prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 29 zile.
Back To Top