Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alertă meteo
Categorie: Actual
  • Meteorologii au prelungit alertele de vreme rea.
  • Diseară intră în vigoare, în mai multe județe, un nou cod galben de ninsori.

Informarea meteo emisă luni intră în vigoare la ora 12.00 și este valabilă până marți, la ora 15.00. În acest interval, „aria ploilor va fi în extindere treptată dinspre sud-vest și va cuprinde toate regiunile. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de 10...15 l/mp, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în jumătatea de sud a Moldovei, pe arii restrânse de peste 30 l/mp. Vor fi mai ales averse, izolat însoțite de descărcări electrice. În zona de munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea local și temporar intensificări în regiunile sudice și sud-estice cu viteze în general între 45 și 55 km/h”.

Noile mesaje de atenționare emise de ANM sunt, de fapt, prelungirea alertelor de duminică.

Citiți și: PLOI ȘI VÂNT, ÎN MAJORITATEA REGIUNILOR. ALERTĂ METEO DE NINSORI ÎNSEMNATE, PENTRU ZONA MONTANĂ

anm ninsori 21 apriliePotrivit meteorologilor, marți, ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte și în sud-vest se vor acumula cantități însemnate de apă. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării

Astăzi a fost emis și un nou galben de ninori, valabil tot în zone montane de luni seară până mâine, la ora 12.00. La altitudini de peste 1500 m, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă. 

 

Back To Top