Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

titularizareRezultatele examenului de titularizare au avut ca urmare zeci de contestaţii, în Prahova. Numai cinci candidaţi din peste 900 au reuşit să obţină nota 10 la testele teoretice, 147 dintre aspiranţii la o catedră nefiind în stare să primească nici măcar nota 5.

Şi anul acesta rezultatele la proba scrisă a concursului de titularizare au fost extrem de slabe. „La începutul examenului de titularizare, s-au înscris 1412 candidaţi, dintre care au rămas 1385 de concurenţi pentru proba practică. La proba scrisă, care a fost susţinută în 34 de centre de examen în Prahova, au participat 913 candidaţi, dintre care unul a fost eliminat pentru că şi-a scris numele în afara spaţiului menţionat”, ne-a declarat Tudor Iancu, inspector în cadrul Inspctoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Iată sinteza după prima corectare:

-         Cinci dintre candidaţii prahoveni la titularizare au primit nota 10. Este vorba despre trei învăţători, un profesor de Limba Franceză şi un profesor de Educaţie Tehnologică.

-         147 de teze au primit note între 1.00 şi 4.99, ceea ce reprezintă 16,12% din totalul candidaţilor, cu 5% mai mult decât anul trecut.

-         296 de lucrări au fost punctate între 5 şi 7, reprezentând 32,44% dintre candidaţi.

-         586 de lucrări au primit note peste 7, respectiv 51,32% dintre candidaţi.


Contestaţiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova până mâine, 8 august, ora 12.00. Astăzi, până la ora 17.00, inspectorii şcolari primiseră, din partea candidaţilor la titularizare, aproximativ 60 de contestaţii, dar estimează că nemulţumirile vor creşte până la aproximativ 100 de solicitări pentru recorectare.

Pentru a putea obţine titularizarea, candidaţii trebuie să obţină media de minim 5, dar să îndeplinească şi condiţia ca la fiecare probă să aibă note de minim 5. Vezi AICI REZULTATELE la TITULARIZARE

Back To Top