Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
victor-ponta_1În această dimineaţă Prefectura Prahova a trimis tuturor primăriilor o informare purtând nota „URGENT", legată de actualizarea listelor electorale permanente. În războiul politic intern, declaraţiile contradictorii ale principalilor actori ai scenei politice vin să completeze prezenta invitaţie pentru implementarea măsurilor legate de „actualizarea" listelor electorale. Dacă s-a renunţat, în mod oficial, la mini-recensământ, guvernul USL propune structurilor administrativ-teritoriale o renumărare administrativă a populaţiei, metodologia specificând nouă puncte principale care trebuie avute în vedere în ceea ce priveşte subiecţii recenzării.

„Vor fi efectuate verificări cu privire la corectitudinea întocmirii listelor electorale permanente, în vederea identificării cazurilor de neoperare a înregistrărilor potrivit modificărilor OBLIGATORII impuse de aplicarea legii".

Sub semnătura ministrului delegat pentru Administraţie, Radu Stroe, apar următoarele categorii de subiecţi:

1. persoanele decedate;
2. persoanele care şi-au pierdut dreptul de a vota;
3. persoanele care au obţinut statutul de cetăţean român cu domiciliul în străinătate
4. persoanele care au pierdut cetăţenia română
5. persoanele AL CĂROR ACT DE IDENTITATE A EXPIRAT ŞI NU A FOST REÎNNOIT
6. persoanele care şi-au schimbat domiciliul fără a fi radiate din lista localităţii rezidenţei anterioare
7. persoanele CARE SE IDENTIFICĂ LA UN DOMICILIU ÎNTR-UN NUMĂR CE NU SE CORELEAZĂ CU SUPRAFAŢA LOCUIBILĂ ŞI NUMĂRUL DE CAMERE AL IMOBILULUI
8. persoanele care şi-au schimbat numele prin căsătorie, divorţ, pe cale administrativă
9. persoanele cu reşedinţa / domiciliul în străinătate

„Pentru asemenea situaţii identificate vor fi întocmite tabele nominale, pentru fiecare din cele 9 cazuri mai sus menţionate... atragem atenţia asupra modului de organizare a activităţilor, la nivelul localităţilor, pentru ca toate operaţiunile să fie finalizate PÂNĂ LA DATA DE 24 AUGUST 2012, urmând ca datele centralizate la nivel judeţean respectiv al Municipiului Bucureşti, să se încheie până la data de 27 august", se mai arată în comunicarea ministerului.
Back To Top