Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

IconArtsTrioTurneul Naţional România Underground începe, la Slănic Prahova, în acest weekend. Dacă prima ediţie a turneului s-a desfăşurat, anul trecut, în Palatele României, de data aceasta, muzica va coborî în adâncurile salinelor din toată ţara.

Evenimentul cultural-turistic inedit se va desfăşura, în perioada 12 - 19 august 2012, în toate salinele din ţară, prin momente muzicale susţinute de IconArts Trio. Spectacolele vor avea loc la miezul zilei, în cinci saline: pe 12 august in Mina Unirea din Salina Slănic Prahova, care nu o dată a găzduit tabere de artă plastică, pe data de 13 august la salina din Târgu Ocna, 15 august - Cacica, 17 august - Praid şi 19 august - Ocnele Mari de la Râmnicu Vâlcea.

Grupul Icon Arts Trio este format din violonistul Simon Csongor (o speranţă a Liceului de Artă din Târgu Mureş), violoncelista Csilla Kecskes Aved (din Târgu Mureş, în prezent studiază la Universitatea de Arte din Zurich, Elveţia) şi violistul Bogdan Eugen Cristea (din Ploieşti, care, după absolvirea Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, a obţinut o bursă în cadrul Academiei de Muzică din Hamburg. Este membru al Cameratei Regale şi a fost selectat în cadrul proiectului SoNoRo Interferenţe). 
Piesele interpretate poartă semnături celebre: A.Borodin, B.Compagnoli, V.Cosma, J.Fučík, J.B. Lully, M.Frank, W.A.Mozart şi G.P.Telemann. Evenimentul este organizat de Radio România Cultural, Salrom, Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România şi ExcesMusic.

Back To Top