Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
moto_xcountry_2012Între 9 și 12 august 2012, în Bușteni, Valea Cerbului, se va desfășura cea de-a VI-a ediție Moto Xcountry - Cel mai mare festival de hard endurocross din Europa de Est, organizat în parteneriat cu Primăria Bușteni.

Organizatorii Moto Xcountry anunță pentru 2012 un hard endurocross pe măsura participanților de până acum. Festivalul va fi deschis de prologul în nocturnă, urmat de patru manșe pe patru trasee diferite, o super specială Monster Energy.

Cei mai buni piloți din România își vor da întâlnire la acest festival pentru a își demonstra măiestria în stăpânirea cailor putere și nu numai. Alături de ei vor participa și piloți din afara țării și mai ales din estul Europei.

Din programul competiției:
• Joi, 9 august - prolog în nocturnă
• Vineri, 10 august: dimineața - manșa 1 pe un traseu, după amiază - manșa 2, pe alt traseu
• Sâmbătă, 11 august: ziua cea mai lungă, evident cu trasee noi: manșa 3 este și etapa de Campionat Național de Endurocross, iar după-amiază pentru "cei puternici", manșa 4.
• Pentru cei foarte puternici, organizatorii au pregătit Super Speciala Monster, desfășurată în nocturnă, începând cu orele 21:00 și urmată de petrecerea de final, o adevărată provocare pentru cei care au bifat toate manșele!
• Duminică, 12 august, este zi de refacere după o Super Specială și o Super Petrecere.

Organizatorii și partenerii, Monster Energy România și GTC Auto, au pregătit spectatorilor concursuri și multe premii surpriză, demonstrații de sporturi extreme și nu numai.

Mai multe detalii pe moto.xcountry.ro si facebook.com/moto.xcountry
Back To Top