Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

csm ploiești acuzatii burghelea
Categorie: Actual
  • Tot mai mulți părinți lansează acuzații dure împotriva conducerii CSM Ploiești și reclamă că sportivele au ajuns, după ani de sacrificii și antrenamente, să-și plătească din propriile buzunare deplasările la competiții sau, mai rău, sunt în pericol să nu poată participa.
  • Un nou mesaj de acest fel a fost publicat astăzi de mama unei dintre gimnastele de la Clubul Sportiv Municipal.
  • „Demisionați în regim de urgență, pălăria este prea mare pentru dumneavoastră”, i-a transmis un părinte, astăzi, directorului Dan Burghelea.

Postarea acesteia vine în contextul noilor întâlniri derulate la nivelul CSM Ploiești, dat fiind că secția a rămas fără antrenor după ce Simonei Puiu i-a fost propusă semnarea unui contract pe o sumă la jumătate din valoarea de până acum.

Citiți și: PNL PLOIEȘTI: „VOLOSEVICI, NU-ȚI VĂRSA URA ȘI NERVII PE MICUȚELE GIMNASTE DE LA SECȚIA DE GIMNASTICĂ RITMICĂ A CSM PLOIEȘTI!”

„Am asistat neputincioasă la întâlnirea dintre comisia de monitorizare a activității CSM-ului, a directorului instituției deja menționate și a reprezentantelor secției de gimnastică ritmică prin doamna Puiu si părinți.

Ce am putut observa din zbor, la propriu, a fost o totală lipsă de asumare din partea domnului director al CSM-ului, domnul Burghelea, asupra deciziilor luate și o constantă divagare de la subiectul întâlnirii - nu are argumente pentru a susține aceste decizii.

Să nu uităm pentru 1 secundă că acest club nu este privat ci este al nostru, al ploieștenilor! Deciziile trebuie să fie argumentate și transparente!

Lăsați atitudinea de eu sunt director, ce decid eu nu poate fii contestat și îndemnurile de a ne adresa în instanță dacă nu suntem de acord cu deciziile dumneavoastră!

Domnule Burghelea, la nivel personal nu are nimeni nimic de împărțit cu dumneavoastră. Vă rugăm să nu mai pledați în victimă, ba chiar fiți mândru că sunteți numit polițist. De fapt, chiar asta ar trebui să și rămâneți, un fost polițist bucurându-se de vârsta pensionării și de toate beneficiile aduse de aceasta.
În fond, cred că sunteți și dumneavoastră conștient că locul pe care îl ocupați în acest moment nu este de competențele dumneavoastră.

Vă rugăm să nu vă mai bateți joc de copiii noștri, CSM-ul trebuie să fie clubul copiilor ploieșteni!

Copila mea și colegele ei MERITĂ să culeagă roadele muncii lor, deloc de neglijat, prin participarea la competiții. Nu le mai furați acest drept!!

Știți dumneavoastră oare că săptămâna aceasta mergem la o competiție pe banii noștri? ~1.000 lei
Vi se pare corect? Mie nu.

Corect mi s-ar fi părut ca această competiție, la fel ca și campionatul național (a cărei participare este sub semnul întrebării) să fie decontate integral de CSM.

Corect mi s-ar fi părut să nu umplu inbox-urile cunoștințelor cu “cerșit” de sponsorizări, deplasări, costume, obiecte.

Corect mi s-ar fi părut ca în fruntea CSM-ului să fie o persoană cu competențe manageriale și background sportiv și ca toate persoanele angajate în cadrul clubului să fie numite în funcții prin concurs!

Secția de gimnastică are nevoie de liniște și sprijin pentru a continua să își desfășoare frumoasa activitate.

Vă implorăm să ni le oferiți și să demisionați în regim de urgență, pălăria este prea mare pentru dumneavoastră!”, a scris pe pagina de Facebook Alina Gavril, mama uneia dintre gimnastele CSM-ului.

Marți, părinții gimnastelor ar urma să meargă în audiență la primarul Andrei Volosevici.

Citiți și: ȘIRUL ACUZAȚIILOR ÎMPOTRIVA CSM PLOIEȘTI. SECȚIA DE GIMNASTICĂ RITMICĂ, HĂITUITĂ DE OAMENII LUI VOLOSEVICI

 

Back To Top