Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual
bani-leiTrei ploieşteni sunt cercetaţi de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi folosire de file CEC fără a avea disponibil în cont.
Aceştia au achiziţionat mărfuri în valoare totală de 345.000 lei de la două societăţi comerciale din Braşov şi Paşcani, pentru plata cărora a emis cinci file CEC fără a avea disponibil în cont.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Administratorul unei societăţi comerciale din comuna Măgurele este cercetat penal întrucât pe parcursul anului 2009 nu a evidenţiat în actele contabile operaţiunile comerciale desfăşurate şi veniturile realizate de societate.
Totodată, el este suspectat că a disimulat adevărata natură a provenienţei sumelor de bani încasate de societatea pe care o administrează, dându-le o aparenţă de legalitate şi folosindu-le cu destinaţia de aport la capitalul social al altor societăţi comerciale pe care le deţine.
Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de 872.000 lei, nerecuperat.
Back To Top