Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
jandarmiDuminică, 19 august, în jurul orei 1715, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, în timp ce desfăşura activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale în zona oraşului Mizil, judeţul Prahova a depistat o persoană în timp ce încerca să sustragă materiale feroase.  
Trecând la identificarea şi cercetarea faptei ilicite, jandarmii au stabilit că Ovidiu I. de 38 de ani, domiciliat în oraşul Mizil, judeţul Prahova, a pătruns în incinta Spitalului Orăşenesc din localitate de unde a încercat sustragerea de piese metalice, cu intenţia valorificării acestora, moment în care a fost surprins de oamenii legii.
Celui în cauză, i s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru fapta susceptibilă a fi "tentativă de furt", dosar ce va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, în vederea continuării cercetărilor.
Back To Top