Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bac_2012Dacă la prima sesiune a examenului de bacalaureat s-au înscris peste 7000 de elevi, cea de-a doua sesiune se va desfăşura cu maxim 3200 de participanţi. Astăzi, o mare parte dintre ei a susţinut proba de competenţe lingvistice de comunicare orală la Limba Română.

Următoarea probă este cea de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă modernă, programată în intervalul 21-22 august, după care va urma evaluarea competenţelor digitale, programată pentru 23 şi 24 august, potrivit calendarului examenului. Nici de această dată, rezultatul obţinut de fiecare candidat la aceste probe nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competenţă, în raport cu standardele europene recunoscute în domeniu: experimentat, mediu, începător sau fără competennţă.

Prima probă scrisă, aceea la Limba şi Literatura Română, va avea loc luni, 27 august. Marţi, 28 august, va putea fi susţinută proba de Limba şi Literatura maternă,

Rezultatele preliminare vor fi afişate duminică, 2 septembrie, până la orele 16.00, după care candidaţii pot depune contestaţii dacă notele obţinute nu li se par corecte. Afişarea rezultatelor finale a celei de-a doua sesiuni de bacalaureat este programată pentru data de 5 septembrie la centrele de examinare din judeţ.

Potrivit datelor de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, în cea de-a doua sesiune de bacalaureat desfăşurată anul trecut, s-au înscris 4400 de candidaţi, dintre care un sfert nici nu s-au mai prezentat, iar rata de promovabilitate a celor care au susţinut diverse probe ale examenului a fost de sub 16%.

În urmala prima sesiune de bacalaureat din acest an, au participat 7066 de candidaţi dintre 7420 înscrişi, rata finală de promovabilitate, în urma contestaţiilor, fiind de 45,49%.

Back To Top