Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse3Ş. Cătălin, în vârstă de 36 ani, domiciliat în comuna Bărcăneşti, a fost depistat în flagrant de poliţiştii Secţiei 2 Ploieşti în momentul în care se afla la o unitate bancară şi semna un contract de împrumut folosindu-se de o carte de identitate şi de alte înscrisuri oficiale false.
În ziua de 13.08.2012 suspectul s-a prezentat la unitatea bancară şi a solicitat eliberarea unui card de credit cu limita maximă admisă de către bancă.         Pentru susţinerea cererii, a prezentat o fişă fiscală contrafacută pe un alt nume, precum şi o adeverinţă de salariat întocmită şi semnată de el, în fals.
Solicitarea de credit a fost efectuată pe numele înscris în documentele prezentate, el legitimându-se cu o carte de identitate care prezenta fotografia sa, dar datele de stare civilă ale altei persoane.
În ziua de 22.08.2012 suspectul s-a prezentat la bancă, şi a fost prins de poliţişti după ce a semnat solictarea pentru acordarea împrumutului de 6.300 lei.
Lui i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de înşelăciune, fals privind identitatea, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.
El a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Back To Top