Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

șoferi amendați permise prahova
Categorie: Actual
  • Zece șoferi au fost scoși din trafic, weekend-ul trecut, deoarece s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, potrivit bilanțului transmis de IJP Prahova, privind acțiunile din perioada 5 - 7 iulie.
  • În același interval, au fost controlate peste 400 autovehicule și au fost efectuate peste 300 de testări cu aparatul etilotest.

20 de șoferi au rămas fără permis, în urma controalelor derulate de polițiști, pe drumurile din județ, în weekend. „Pentru că reprezentau un pericol pentru ceilalți participanți, au fost scoși din trafic 20 conducători auto, dintre aceștia zece după ce au consumat băuturi alcoolice. Acestora le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii. De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 15 autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestor autovehicule au fost retrase până la remedierea problemelor constatate”, menționează IJP Prahova.

Citiți și: BOGDAN DESPESCU (MAI): ȘOFERII VOR PRIMI PERMISUL ÎNAPOI DACĂ REZULTATELE ANALIZELOR PENTRU CONDUM DE DROGURI NU VIN ÎN 72 DE ORE

În cadrul activităților din perioada 5 -7 iulie, au fost legitimate aproximativ 450 de persoane, controlate peste 400 autovehicule și au fost efectuate peste 300 de testări cu aparatul etilotest.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au gestionat, în perioada 5-7 iulie a.c., peste 400 de evenimente, seszate prin 112.

Principalele misiuni desfășurate au fost menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea infracționalității de orice fel, creșterea gradului de siguranță rutieră.

Citiți și: ACEI ȘOFERI CARE CONDUC BĂUȚI SAU DROGAȚI VOR RĂMÂNE FĂRĂ PERMIS TIMP DE ZECE ANI. LEGEA MERGE LA PROMULGARE

Polițiștii prahoveni au desfășurat zece acțiuni de patrulare intensivă în zonele cu risc crescut, contribuind astfel la prevenirea infracțiunilor și la creșterea sentimentului de siguranță în rândul comunităților dar și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe drumurile naționale din județ, în municipiul Ploiești și în localitățile Azuga, Blejoi, Breaza, Sinaia,Valea Doftanei.

Întrucât în aproximativ 200 de situații legislația nu a fost respectată au fost aplicate sancțiuni contravenționale în vederea asigurării unui mediu sigur și securizat pentru toți cetățenii.

În cadrul intervențiilor au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 65.000 de lei”, mai menționează reprezentanții IJP, în același bilanț.

Ilustrație arhivă

Back To Top