Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

CFR Călători amenzi
Categorie: Actual
  • Reprezentanții companiei au publicat, miercuri, o informare pentru călători, avertizându-i că riscă sancțiuni în cazul în care deblochează sistemele de la uși în timpul mersului.

„CFR Călători trage un semnal de alarmă asupra pericolului la care se supun pasagerii care deblochează sistemul automat de închidere a ușii în timpul mersului și informează că această practică constituie contravenție și riscă amenzi între 250 și 400 lei conform HG 203/1994 art.2 pc. 16. Astfel de acțiuni se pot solda cu evenimente tragice.

Citiți și: CFR CĂLĂTORI AVERTIZEAZĂ CĂLĂTORII SĂ AIBĂ ASUPRA LOR APĂ ŞI MEDICAMENTE. SUNT ESTIMATE MARI ÎNTÂRZIERI ALE TRENURILOR

Contravențiile pot fi aplicate de personalul de tren și/sau de Poliția de Transport Feroviar din prima stație cu oprire a trenului. Dacă persoana care a deschis ușa trenului refuză să plătească amenda către personalul de tren, angajatul CFR Călători soliciă din stație/telefon ajutorul Poliției de Transport Feroviar. Persoana este coborâtă din tren la prima stație de oprire din parcursul garniturii unde este așteptată de PTF și riscă o contravenție mai mare decât cea pe care ar fi plătit-o în tren”, au atras atenția reprezentanții companiei.

Back To Top