Categorie: Actual
amenda-politieÎn acest sfârşit de săptămână, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, la nivelul fiecărei subunităţi teritoriale au fost organizate acţiuni la care au fost angrenaţi poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor, A.E.S.P. şi intervenţie rapidă.

Acţiunile au vizat preîntâmpinarea producerii unor situaţii de tulburare a ordinii publice, comiterii unor infracţiuni cu violenţă, în special în zona unităţilor de alimentaţie publică, înregistrarea unor accidente de circulaţie pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice sau depăşiri ale limitelor legale de viteză, dar şi prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

Rezultatele acestor activităţi s-au concretizat în aplicarea a 2.283 sancţiuni contravenţionale, principalele abateri constatate fiind în domeniul circulaţiei rutiere, fiind aplicate 1.832 sancţiuni contravenţioanle pentru încălcări ale legislaţiei rutiere.

Totodată, a fost constatată comiterea a 95 de infracţiuni, şi au fost reţinute 48 permise de conducere şi 15 certificate de înmatriculare auto.

Exemple :

Poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au continuat acţiunile organizate în zona Halelor Centrale şi centrul civic al municipiului.

Ca de fiecare dată, scopul acţiunii l-a constituit depistarea persoanelor care practică comerţul stradal neautorizat dar şi prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, în general.

În timpul acţiunii au fost controlate 3 societăţi comerciale şi au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.700 lei

Totodată a fost depistat un comerciant în timp ce înşela un cumpărător la măsurătoare, motiv pentru care în cauză  a fost întocmit dosar penal.

Back To Top