Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ecaterina-andronescuAmânarea noului an şcolar 2012-2013 cu o săptămână a fost hotărâtă de către ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, pe motiv că pregătirile pentru începerea şcolii nu sunt finalizate.

Elevii vor avea, astfel, o săptămână în plus de vacanţă, iar responsabilii unităţilor de învăţământ vor avea şapte zile în plus pentru a termina pregătirile în vederea începerii noului an şcolar, „în special pentru clasa pregătitoare”, după cum a precizat Ecaterina Andronescu. Ministrul de resort a mai precizat, la începutul şedinţei de Guvern de sâmbătă, 1 septembrie, că „au existat  şi multe solicitări în acest sens din partea părinţilor”.

Festivităţile pentru noul an şcolar vor fi realizate sâmbătă, 15 septrembrie, iar cursurile vor începe luni, 17 septembrie.

Până la aceste precizări, anul şcolar ar fi trebuit să înceapă pe data de 10 septembrie, primul semestru fiind programat până pe 21 decembrie, cu o vacanţă pentru preşcolari şi elevii din învăţământul primar stabilită între 29 octombrie şi 4 noiembrie.

Back To Top