Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
rafinaria_lukoilÎn perioada 01 - 12.09.2012, la S.C Petrotel - Lukoil SA Instalatia Cocsare va fi oprita pentru efectuarea unor lucrari mecanice planificate, iar in intervalul 05 - 10.09.2012 s-a planificat oprirea Instalatiei Tail Gas (instalatie de reducere a emisiilor de dioxid de sulf si de hidrogen sulfurat din gazele de ardere).
In perioada de oprire a instalatiei Tail Gas, dar si in perioada de pornire a instalatiei de Cocsare, sunt posibile emisii marite la facla, cu riscul aparitiei de mirosuri care pot produce disconfort olfactiv in aglomerarea Ploiesti. In aceasta perioada emisiile vor fi monitorizate suplimentar prin laboratorul de toxicologie de catre S.C Petrotel - Lukoil SA, iar rezultatele vor fi puse la dispozitia Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova.
Agentia pentru Protectia Mediului Prahova va masura la randul ei permanent parametrii de calitatea aerului din aglomerarea Ploiesti prin cele sase statii automate de monitorizare a calitatii aerului care fac parte din Sistemul National de Monitorizare a calitatii aerului si va informa Institutia Prefectului si alte autoritati interesate, cat si populatia despre eventualele depasiri ale valorilor limita de emisie.
Back To Top