Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
groapa-de-gunoiPoliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au fost seizaţi ieri cu privire la faptul că la Groapa Ecologică de Gunoi situată pe centura de Est a municipiului se află mai multe persoane care efectuează săpături .
La faţa locului au fost identificate nouă persoane care efectuau săpături în vederea sustragerii de materiale feroase pe care le depozitau în două atelaje hipo.
Din verificări a rezultat că rampa de gunoi se află în conservare din anul 2000 şi este interzis a se efectua săpături întrucât există pericolul poluării  mediului înconjurător. În imediata apropiere se află râul Teleajen, existând pericolul surpării malurilor şi deversării deşeurilor în albia râului.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “furt calificat”, şi “poluare prin evacuarea, cu ştiinţă, în apă, în atmosferă sau pe sol a unor deşeuri sau substanţe periculoase”.
Back To Top