Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rezultate-bacPeste 80% dintre candidaţii celei de-a doua sesiuni de bacalaureat din acest an nu au reuşit să promoveze probele pe care le-au susţinut, iar contestaţiile nu au întârziat să apară. „În urma celei de-a doua sesiuni de bacalaureat, au fost înregistrate aproximativ 800 de contestaţii din judeţul Prahova. Recorectarea tezelor a avut ca urmare promovarea a 33 de candidaţi, astfel încât, în final, avem 633 de elevi care au luat bacul în cea de-a doua sesiune. Procentul de promovabilitate a crescut, astfel, de la 19,97% la 21,02%”, ne-a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

După prima sesiune a bacalaureatului din acest an, au promovat examenul aproximativ 3200 de candidaţi din peste 7000 de tineri participanţi, procentul de promovabilitate ridicându-se, după corectarea celor peste 2100 de contestaţii, la 46,7%.

Back To Top