Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

amenda-politieLa data de 06.09.2012, poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au organizat ieri o acţiune împreună cu specialişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi Oficiului pentru Protecţia Consumatorului.

Acţiunea a fost organizată în zona Halelor Centrale Ploieşti şi a cartierului “Vega”, în vederea prevenirii şi combaterii comerţului stradal neautorizat, cerşetoriei, furturilor din buzunare şi autoturisme.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.400 lei şi au fost ridicate în vederea confiscării 300 kg. cartofi şi 50 kg. ceapă.
Exemple:
Doi comercianţi au fost depistaţi pe platoul Halelor Centrale în timp ce comercializau cartofi şi ceapă pentru care nu deţineau documente de provenienţă.
Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, totodată fiind ridicate în vederea confiscării cantităţile de 300 kg cartofi şi 50 kg. ceapă.

La o altă societate comercială a fost constatat faptul că deşi exista casă de marcat fiscalizată, aceasta nu fusese folosită niciodată.
Totodată, documentele contabile nu erau completate, iar vânzările erau înscrise într-un caiet unde erau mentionate persoanele cărora le fuseseră vândute produse pe datorie.

Back To Top